2009. január 12., hétfő

Összetartozunk


"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Talán tudjátok rólam, nem igazán lelkesedek a továbbadós blogos játékokért. Mert amúgy kedvesek, aranyosak, stb., de mégiscsak kicsit naeztistovábbadtamvégre érzés megjeleníteni egy-egy sok névvel belinkelendő feladatjátékot. Kivéve azokat, ahol nincsenek ilyen megkötések!
De ez most valami egészen más.
Ennek nagyon örülök és meg is hatódtam tőle.
Nagyon szépen köszönöm
Beának és Barbinak, hogy rám (is) gondoltak ebben a játékfélében.
Biztosan mindenki kapott már ilyet és ez nagyon jó!
Mert azt jelenti, mind egy csapat vagyunk, ha fizikálisan soha nem is tudjuk egymást egyszerre átölelni. De jelképesen így mégis egy nagy kört alkotunk, kézenfogva, mint kislányként, amikor körjátékot játszottunk. Kívánom, hogy egyre nagyobb legyen ez a kör és senki se akarjon kiállni belőle. Jó Veletek!

Nagyon nehéz a nyolc legkedvesebb, leginkább szívemhez nőtt blogos társat megnevezni, hisz azért olyan hosszú a bloglistám, mert mindenkihez fűz valami kedves dolog: inspiráló ötletek, segítőkész jótanácsok, együttérző gondolatok.
Úgy érzem, mindenki fontos számomra, ha mostanában kicsit el is kell hagynom Benneteket.
Akit itt nem sorolok fel, az csak nem fért bele a játékszabályok által előírt létszámkeretbe.
Sietek, ezért nem linkelem be az én nyolcamat:


Mmama, Juhizs, ők sokkal többek nekem, mint alkotótársak
Lilang, aki mindig benézett hozzám az elején (is) és olyan szépeket hímez
Barbi, aki egyszerűen egy bűbájos, kedves, csupaszív barátnő
Bea, akivel jókat lehet privátban is "dumcsizni"
Zyzy, mint divattervezőtárs és sok tekintetben sorstárs is
Violini, egy nagyon kedves "szinténzenész"
Phoenix, aki mer őszinte lenni és hasonlítunk egymáshoz sokmindenben.

Elnézést azért is, hogy nem hagyok erről megjegyzést a választottaimnál, ha erre járnak, úgyis olvassák.



7 megjegyzés:

mmama írta...

Köszönöm , köszönöm...

Phoenix írta...

Szia Princi!
Köszönöm, hogy gondoltál rám.
Én is sokat Rád. :-)
A legjobbakt kívánom, sok szeretettel.

Barbi írta...

KÖSZÖNÖM!!!!!

Phoenix írta...

Kérdést szeretnék továbbadni Neked, kérlek, nézz be hozzám.
(Jó-jó tudom én is, hogy felkiáltójel a nyelvtanilag helyes, de ez nem egy felszólító, hanem egy tisztelettel kérő mondat.)

Zyzy írta...

Én is köszönöm, hogy megemlítettél... Sajnos mostanában elég rossz állapotomban vagyok, úgyhogy én sem blogolok, nincs kedvem semmihez... Pedig készülnek színpadi jelmez- és díszletterveim... Hókirálynő... majd később írok róla... Puszi Neked!
Zyzy

Juhizs írta...

Püff neki... gondoltam idejövök morogni egy kicsit, hogy jó, jó, hogy eltűnünk egy időre, de mégis.. erre mit olvasok... ???
:-)
Sokat gondolod pedig Rád, s most jól értelmeztem, hogy nem publikus már a másik blogod? Éjjel van, nem tudom ellenőrizni, vagy félreértettem volna valamit?

Princi írta...

Szia Juhizs!
Jól értelmezted, nem elérhető (remélem!) a másik blog, mivel nincs is újabb bejegyzés benne, a régieket már olvasta, akit érdekelt, de töröltem is belőle néhány bejegyzést. Ha lesz időm írni, visszaállítom publikusra.

Látogatóim (2008.08.27-től)

Képtáram / GALLERY (my creations)

Képtáram / GALLERY (my creations)
Kellemes nézelődést!