2009. június 4., csütörtök

Kreatívitásom mértéke


Kedves iwiw-es ismerőseimnek írom e bejegyzést, a 22 véleményező közül természetesen csak azoknak, akik úgy gondolják, nem vagyok kreatív. Lehet olvasgatni e blogot unalmas óráikban, vagy fáradjanak el a képtáramba nézelődni egy kicsit!

8 megjegyzés:

mmama írta...

Van olyan aki ezt gondolja ?

Ibcsy írta...

Ne is törödj vele! Szerintem kreatív vagy:-)

Mamis írta...

Hogy TE nem vagy kreatív???Akkor az ing átalakulása, a póló "feldíszítése", táncruhák....Soroljam???Szerintem aki ezt állítja az nem ismer!

Princi írta...

Aranyosak vagytok, tudom, Ti jobban ismertek erről az oldalamról. Csak a vicc kedvéért írtam meg ezt - amúgy igaz természetesen - hogy szórakozzon rajtam kívül más is az engem nem ismerő ismerősök véleményén. Nem bánkódom rajta, inkább nevetek :)))

Erika írta...

Ma én is odatévedtem az oldalamra az iwiwen és naggggyon meglepődtem ezen a véleményezősdin! Nem lehet tudni, ki írja, csak a végeredményt látom, hogy nem nézek ki jól, meg ilyen-olyan vagyok. DE KI A FRÁSZ ÍRTA??? Én legalább kreatív vagyok szerinte, de hát az, hogy te nem! ki ez a nem normális? És miért kellett elrontani az iwiwet ilyen közösségromboló hülyeséggel??? Te csinálod jól, nevess rajta és kész! Engem azért dühít, mert amúgyse vagyok oda érte, csak néhány elveszett barátot kerestem rajta, és most ezt csinálják vele a moderátorok vagy kik...

Bea írta...

Nekem elárulta a lányom a titkot: akiket nem szeret, azokat "húzza le". Ez az ő korosztályában még elmegy. Én is csodálkoztam, hogy valaki szerint csúnyácska vagyok- gondolom, neki nem tetszem. Vagy valamiért ellenszenves vagyok neki?
Először én is azt hittem ,hogy máshogy fog működni ez a dolog, de hát ez van.

ccsigaház írta...

nekem azt irták, hogy nincs humorérzékem :-) pedig ez az egy, amivel még magam is megvagyok elégedve. megakartalak nézni az iwiw-en,hogy javitsak a statisztikádon, de rájöttem, hogy fogalmam sincs, hogy mi a neved... :-)

Princi írta...

Kedves Ccsigaház, köszi! Már töröltem újra ezt az alkalmazást, szavazásnak vége, illetve holnap lesz, csak már nem rólam fog szólni :)
Mindjárt megnézem a profilodat és mélben küldöm magamat :)

Látogatóim (2008.08.27-től)

Képtáram / GALLERY (my creations)

Képtáram / GALLERY (my creations)
Kellemes nézelődést!