2008. szeptember 27., szombat

Vagyok

Ideje már írnom, mutatnom valamit. Egyszerre dolgozom több befejeznivalón, közben újat is kezdtem. Nem szeretek félkész munkákat megmutatni, még ha talán lehetne belőle tanulni másoknak is. Hülyeség, tudom.
A másikféle ténykedésem a pakolászás, rendezkedés. Ha keresek egy bizonyos anyagot, kelléket, komoly fejtörést okoz, hol is találom. Na nem azért, mert rendetlen vagyok, hanem mert különböző helyekre dugdosom a kisfiam miatt, hogy ne rámolja ki, vagy le. Nagyon szereti pl. a szétválogatott gombjaimat összeborogatni, ágy mögé szórni, szétseperni, apró gyöngyöket kiborogatni, szalagokat letekerni, varrógép alkatrészes dobozt kirámolni, gombostűket a gép réseibe dugdosni.
Annyira jó lenne egy külön (kulcsra zárható) nagy szoba csak a varrászatnak! Az egyik fala végig polcos lenne, az összes anyagom így áttekinthető és elérhető lenne könnyen. Egy helyen lennének a kellékek, könyvek, újságok, vasalás, ruhaállvány. De még ennél is fontosabb lenne folyamatosan alkotni tudni, amire szintén nincs lehetőségem amióta (egyedülálló) anya vagyok. Pedig anyagilag is fontos lenne! Sokszor érzem úgy, hogy kezem-lábam meg van kötve, hiába szaladnék. Csak álmodozom, mást nem tehetek... Talán majd, ha nyugdíjas leszek, lesz idő mindenre, ha megérem és még lesz hozzá egészségem.

A halacskánk is csak tűri némán a sorsát és még csak panaszkodni sem tud.
Lehet, hogy meg van elégedve mindennel?

Nincsenek megjegyzések:

Látogatóim (2008.08.27-től)

Képtáram / GALLERY (my creations)

Képtáram / GALLERY (my creations)
Kellemes nézelődést!