2008. október 28., kedd

"PC 7" játék 2. rész

Először is megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem egy ismeretlennek, aki elindította ezt a pécézősdit és mindenkinek, hogy szivesen osztottátok meg egymással a legfontosabb dolgaitokat az életetekről.
Teszem ezt pont én, aki kapásból visszautasítottam ezt a játékot, de talán érthető indokkal.
Nagyon hasznos volt, szerintem sokan közelebb kerültünk, kerültetek egymáshoz lélekben. Én is több rokonlélekre leltem,aminek nagyon örülök.
Már nem vagyok egyedül a fura kis világommal.

Hát, akkor - mivel az előző nem lett valami hangulatos - újra írom, igyekszem pozitívabb dolgokat előkotorni magamból, magamról...

1. Miért pont Princi a nevem itt? Mert nagyon vonz mindaz, ami a hercegnőkkel hozható összefüggésbe: szépség, elegancia, kedvesség, műveltség, gyönyörű ruhák, kastélyok, bálok, tánc, csillogás, gazdagság, jótékonykodás, a mesék világa. Sajnos alig tudhatok ezekből valamit magaménak, de nagyon vágyom rájuk.

2. Eredeti végzettségem megnevezése igen hosszú: zeneiskolai zeneelmélet- szolfézs- és ált. iskolai énektanár. De nem tanítottam, először színház kórusban, majd egy hivatásos kórusban énekeltem, jelenleg is ez a munkahelyem.

3. Ha kapnék az élettől ajándékba 15 évet, újra kezdeném az iskoláimat és becsületesen megtanulnám mindazt, amit annak idején elmulasztottam. Kitűnővel végeznék minden évet és a hajdani kötelező orosz nyelv helyett angolt tanulnék. Mert ezzel ilyen idős fejjel már nem könnyű megbirkózni (nyelvtanulás), többször belekezdtem, de elakadtam a nehézségeknél.

4. Csodálom és tisztelem a gyerekek tiszta, őszinte lelkét, hogy képtelenek hazudni (azért kivételek is vannak sajnos!). Szomorú, hogy ezt a képességüket fokozatosan elveszítik, mire felnőnek.

5. Sok éve egyszer kölcsönadtam az énekhangomat egy színésznőnek a színházban. Nagyon érdekes élmény volt a hangfelvétel, soha azelőtt és azóta sem csináltam ilyet. Ott hallottam először a zenei anyagot (mivel még próbám sem volt belőle) egyszer, aztán rögtön rá is kellett énekelnem, amolyan mélyvízbedobósdi szituáció volt. Viszont nagyon jól sikerült! A színésznő nagyon hálás volt nekem, a premieren úgy izgultam, mintha a színpadon állnék, pedig már nem volt miért. (Sajnos pár hónapra rá autóbaleset áldozata lett. Mert mindig a jók mennek el.)

6. Azért nem tudok kedvemre alkotni egy ideje, mert pasizok. Van egy négy és féléves Bálintkám, aki teljesen kisajátít magának. Állandóan össze vagyunk nőve! Nagyon szeretem, ezt talán felesleges is írnom! Árnyékként követ mindenhová a lakásban, édes, megennivaló kis pasi! Ha lefekszünk - mert muszáj együtt aludnunk! - összebújunk, örömében nevetgél. Két gyerekem a franciaágyon alszik, én a padlón... Ez van... De már megszoktam és nem is bánom, egyszer úgyis felnőnek.

7. Szeretem a vidámparkot, pontosabban mindenféle forgó, szédítő, repítő izébe beleülnék!


Ennyi, nem írok plusz pontokat még.
Ami itt kimaradt, a másik oldalamon folytatom.
Majd.

5 megjegyzés:

mmama írta...

" - jegyezd meg jól, ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás,sirig tartó nagy versenyfutás.
Keresni mindig a jót , a szépet, s meg nem találni - ez az élet "
Madách Imre

Már kérdeztem , hol a másik oldalad?

Barbi írta...

Jó, hogy ezeket is megírtad! Ez már sokkal vidámabb 7 pont! :-)

agibo írta...

Olvastam az előző bejegyzésedet is, és elfogott egyfajta tehetetlenség. Legszívesebben odaordítottam volna: Rázd meg magad! Te jó Vagy! És a világban több a szép, mint a csúnya! Nagyon örülök, hogy ez a bejegyzésed is megszületett. :)

Princi írta...

Mmama! Köszi az idézetet! Írtam Neked, hogy honnantudod elérni a másik blogomat, de most akkor itt a cím:
http://20ev.blogspot.com

Princi írta...

Barbi, Agibo, köszönöm, hogy ezt is végigolvastátok!

Látogatóim (2008.08.27-től)

Képtáram / GALLERY (my creations)

Képtáram / GALLERY (my creations)
Kellemes nézelődést!