2008. július 20., vasárnap

Csapjunk bele! /From old one new one/




Igen, a közepébe. Nem így terveztem, de nem baj. Úgy gondoltam, hogy sorrendben kellene írnom varrogató pályafutásom állomásairól és munkáiról. Most mégis a legutolsó befejezetleneket veszem elő.
Nagyon szeretem a rózsaszínt. Meg mindent, ami csipkés, fodros, masnis, kislányos, hercegnős. Így maradok, ha giccs, ha szirupos, ha csicsás, akkor is. De nagyon nagyon szeretem a fehéret is és a halvány szineket. Meg az élénk pirosat, sárgát és a türkizkéket. (Na jó, elég a felsorolásból!)
Itt ez a rózsaszín-fehér izé, eredetileg egy pólóm elején volt a blokk. Úgy kb. egyszer hordtam is. Eltelt vagy 10 év azóta. Most, hogy újra előkotortam a foltos cuccaimat, lebontottam és kiegészítettem háromszög sarkakkal és csipkével, letűztem. Díszpárnikóra lesz huzat a többi Barbie-s mellé. Annak idején nem volt aprómintás anyagom, ezért egyszínűből szabtam. Hát, most itt tartok vele.

I like the pink one very much. Everything, which is lacy, frilly, bow, girlish, princess. But I like the white very very much and the pale colours. The active red one, yellow one and the turquoise one. Here this block, a shirt of mine was on his front originally. Passed you are 10 year since then. I broke it down now and I complemented it triangle with poles and lace, had stitched. Onto a scatter cushion a draught becomes the rest of the princess breasts. My change sample textile was not on its time, because of this from monochrome one I cut. Back, I accompany him here now.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

hallo,

tank you for visit my blog.
you make nice tinks.

gretings sydney

Látogatóim (2008.08.27-től)

Képtáram / GALLERY (my creations)

Képtáram / GALLERY (my creations)
Kellemes nézelődést!