2008. augusztus 1., péntek

Babaszoba a képtáramban /Baby room in my art gallery/


Kislányom születését várta ez a kis babasarok és így is maradt költözésig. A pelenkázórész csak egy egyszerű polc bútorlapokból méretre vágatva. Ezt vontam be a huzattal és takartam el a polcokat az "ajtós" függönykékkel. Két oldalára zsebes, applikációs részt húztam, ezeket külön is fotóztam.


This little baby heel waited for my little girl's birth and was left in this manner until moving. The nappy only a plain shelf from furniture sheets onto a size cutting. I covered this with the draught and I covered the shelves with the curtains with door. Onto two of his sides pickpocket, I pulled an application part, I took a photo of these separately.




És ilyen lett öt év elteltével kisfiam születésekor. A korábban elmaradt fejvédők elkészültek a kiságy rácsaira. Ezeket is fotóztam levett állapotban. Most pedig végre egyben lehetnek a képtárban is.

And five years were like this with his passing at the time of my small son's birth. The canceled head defenders got ready for the grids of the cot early. I took a photo of these in a state taken off. They may be in one in the art gallery finally though now.

6 megjegyzés:

Lilang írta...

Ötletes!
Nagyon tetszik a falvédő és a takarók amiket készítettél.
Majd koppintok pár ötletet, ha nem gond...
Azt szeretném kérdezni, hogy az állatkákat és házakat kézzel varrtad az anyagra vagy géppel?

Zyzy írta...

Nagyon aranyos... :-)

Princi írta...

Köszi lányok! Az applikált figurákat sűrű cikk-cakköltéssel gépeltem, a házikók a falvédő felső szélén gépi papírravarrással készültek. Felteszem a sablonját, ha kéri bárki is.

Lilang írta...

Engem érdekelne...

Princi írta...

Akkor előbányászom Lilang!

Lilang írta...

Örök hála!

Látogatóim (2008.08.27-től)

Képtáram / GALLERY (my creations)

Képtáram / GALLERY (my creations)
Kellemes nézelődést!